2016-03-11 08:52:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Az este legyen a pihenésé

Napi horoszkóp március 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyének végéhez közeledik. Ez a bolygóállás a karrierjében segíti, most rendhagyó megoldást talál a nehéz kérdésekre. Ha állást keres, akkor most váratlanul új kapuk nyílhatnak meg ön előtt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold rövidesen a Bika jegyébe ér. Sikeres nap vár önre, több feladattal végez, mint amennyit eredetileg tervezett mára. A szerelmi élete is új lendületet kap a csillagoktól, romantikus estére számíthat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyéhez közelít. Próbálja összeszedni magát, ha sikerül a feladataira koncentrálnia, akkor nagyot léphet ma előre, és végezhet a feladataival. Az este legyen a pihenésé, ne tervezzen semmilyen programot mára!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold rövidesen a Bika jegyébe ér. Ettől új energiákat kap, pontot tehet a régóta húzódó ügyek végére. A pénzügyekkel viszont legyen óvatos, mert most fenn áll a veszélye, hogy ész nélkül költekezik!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold ma este már a Bika jegyében lesz. Most van alkalma összeszedni magát, növelheti az önbizalmát, az érzelmei fellángolnak, és viszonzásra találnak. Az új kaland izgalmas, és sokat ígér. Ha már családban él, akkor azonban ellen kell állnia a kísértésnek!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyéhez közelít. Ez kedvezően hat az ön pénzügyeire, ideális a mai nap az üzleti tárgyalásokra is. Most tisztán látja, mit, milyen irányban kellene változtatnia az életén. Legyen kitartó!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyébe lép ma este. Kellemetlen helyzetekbe keveredhet, talán valaki szemrehányást tesz önnek, és magyarázkodnia kell valamiért. Minden diplomáciai készségére szüksége lesz, hogy tisztázza magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyébe ér még ma este. Ez több nyugalmat hoz majd az életébe, kiegyensúlyozottabbá válhat. Rengeteg dolgot el tud majd intézni, a jogi ügyekre is ideális a mai nap.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyébe ér estére. Tartsa magát ahhoz, amit mára tervezett, ne engedje, hogy kizökkentsék a nyugalmából, akkor sem, ha mások viselkedése kissé nyersnek tűnik önnek. Pénzügyeit is jól kézben tudja tartani.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold közelít a Bika jegyéhez, ez pedig új hajtóerőt ad önnek. A sok munka ellenére is tud majd mosolyogni és örülni az életnek. Arra érdemes figyelnie, hogy eleget mozogjon, ha testileg is elfárad, jobb lesz a körérzete.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold hamarosan elhagyja a Kos jegyét, ez problémákat jelezhet a munkahelyén. A Vénusz viszont még a Vízöntő jegyében áll, ez sok erőt ad Önnek, sikerül túljutnia a nehézségeken.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll estig, utána átlép a Bika jegyébe. Ez jó hatással lesz önre, főként a szerelmi életét pezsdíti fel. Estére szervezzen valamilyen romantikus programot a párjával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: